Sidlista

söndag 20 januari 2013

Glad hund med Play Time!


Just nu kan du förbeställa bl a Pion Designs helt nya kollektion Alma's Sewing Room. Men glöm inte bort kollektionen som kom innan jul, den fina Play Time! Färgerna är precis som namnet antyder lekfulla och glada, och med roliga mönster för många tillfällen. Perfekt som uppiggande scrap inför våren.

Jag har scrappat en layout till minne av söta Ruff:


Basen är ett cardstock som stämplats med nätmönster från Tim Holtz och Distress Ink Faded Jeans. Lite vit akrylfärg är också sprätt med här och där. Sen använde jag flera av 12"-pappren för att skapa en mönstrad grund, och det prickiga pappret är kantstansat.Dessa papper är perfekta om du som mig gillar att man kan klippa ut saker och ting. Jag har använt utklipp både från klipparket och från de "vanliga" pappren. Här lite kläder som hänger på tork, vimplar och fåglar. Det passade bra till fotona från en solig vårdag :)


Fjärilen har dekorerats med Bo Bunny pärlor, och rosorna kommer från Prima.


Doilies är så fint som dekoration bakom foton tycker jag, de ger en lugn inramning så att fotot inte försvinner bland det andra. Fjärilarna är dekorerade med mitt favorit-Stickles.2 kommentarer:

LillBlomman sa...

Åh så fin! Gillar färgkombon du valde! Och en så söt hund :) Kram!

Bente Fagerberg sa...

Underbar!! Och så snygga färger!!