Sidlista

tisdag 8 januari 2013

LO- 1967 samt kort

Jag hittade ett sånt fint kort på min pappa, och på baksidan stod det att det var från 1967. Då han ej finns i livet längre känns det fint att hedra honom med en tuff Layout.Jag tog fram ett vitt cardstock som jag tryckte små rutor på, med Distress Ink Pads. Jag använde färgerna Black Soot, Walnut Stain, Vintage Photo, Antique Linen samt Bundled Sage. Efter det lade jag på en stencil och sprayade med Tattered Angels Olive Vine. Tim Holtz har ett så fint stämpelkit som jag använt på denna layout, även om inte alla stämplar syns :-) Jag embossade en tuff vägg med en stämpel från Crafty Individuals. Det vita ringarna är akrylfärg som jag gjort cirklar av direkt från flaskan. Över akrylfärgen sprayade jag små stänk med Dylusions Black Marble.

Siffrorna kommer från Tim Holtz Stash Destinations.

 Jag ska föreställa sagan, som min mamma och pappa fick. De träffades 1967 och 1968 kom lilla jag. Denna text är från samma stämpel kit.
Jag gjorde även ett kort med stämplarna från Tim Holtz. Jag hade lust att leka lite och ville testa hur det blev genom att klippa lite remsor och stämpla likadant på dem men sätta dem bakom varandra. Jag distressade stämplarna i svart och rött för att få fler färger på dem.Det vara allt för i dag. Ha en fin dag,1 kommentarer:

Jasmine sa...

Jag tycker att du skall vara stolt över resultatet; det är fint!
Kram