Sidlista

onsdag 20 februari 2013

Basic tekniktips med Dylusionsprodukter #3

Idag är jag åter tillbaka med ännu en rolig basteknik som du kan använda med dina produkter från Dylusions. Det blir många bilder att kika på men jag hoppas att ni orkar läsa hela vägen ner. Förhoppningsvis är det värt det då det finns en del matnyttiga tips att lära sig. Då kör vi!

Idag skall vi använda Ghosting tekniken. Det som ibland kan vara knepigt med att Dylusion Ink misterna reagerar med vatten vänder vi idag till en fördel. Börja med att spraya din sida med valfri kulör. Lägg på en Dylusion Stencil och spraya vatten över.
Dutta sedan bort överflödigt vatten med lite papper medan Stencilen fortfarande ligger kvar. Om du vill kan du även torka med en embossingfön efter att du tar bort Stencilen så fram kommer mönstret mer och snabbare.
Nu har du lite ljusare mönster på ditt papper. Jag vet att det är lite svårt att se så vi kör en till men i en annan färg!
Ooooh läckert! Rött, orange och gult fick det bli på min sida!
Denna gången tar jag en annan Stencil som heter Chequered Dots.
Och här har vi mina snygga lite ljusare cirklar.
Man kan få samma effekt genom att stämpla med vatten. Bara att spraya på din stämpel, torka av lite grann och sedan stämpla på ditt papper. 
Här har ni mitt coola mönster. Det som är roligt med denna tekniken är att det blir så coola lager på lager effekter. Det går ju aldrig att måla fram ett ljusare mönster på detta sättet.
När jag lekt klart med denna tekniken stämplar jag med både rött och svart på min sida med Dylusion stämplar som heter Around the egde, Background love,  och Inbetweenies.
Jag skriver Strong Love med svart penna och ritar dit streck som mina hjärtan hänger i.
Här ser man att det blir ett coolt djup i bilden med denna tekniken.
På hjärtana stämplade jag med en av stämplarna från Background love arket. Nästa vecka kommer jag att visa min sista basteknik och ytterligare några alster jag skapat med produkter från Dylusions.

Många kramar från Ullis/LillBlomman!


0 kommentarer: