Sidlista

måndag 4 februari 2013

Sneak Peek #1 - Bo Bunny


Uppdaterat  130208: Nu finns allt i butiken - C'est la VieMama-razzi² och Doilies. Allt finns samlat under Nyheter v. 6.


Vi rivstartar veckans sneak peeks med att spana in två härliga kollektioner från Bo Bunny som skickas till oss nu i dagarna -  C'est la Vie och Mama-razzi²!  


Bo Bunny {C'est la Vie}


C'est la Vie är en romantisk, Paris-inspirerad kollektion i ljuva pastelliga nyanser.


Ovanför ser du exempel på dekorationer i form av brads och matchande pärlor. Fler av pappren:

Här i Bo Bunnys blogg hittade jag en superfin layout med kollektionen!
Bo Bunny {Mama-razzi²}


Mama-razzi² är en uppföljare till den populära kollektionen Mama-razzi, som utkom för många år sedan. Den är lite tuffare och har mer av en "grunge" look över sig, i toner av turkost, rostrött och grågrönt.


Ovan syns dekorationer i form av t ex journalinglappar och andra utklipp, och jättefina metalldekorationer med inkapslade små bilder. Temat för kollektionen är förstås fotografering, som hörs på namnet (anspelningen på paparazzi ;-)).

Det kommer även stora ark med chipboard, alfabetsstickers och block med 6" mönstrade papper. Nu hoppas vi bara på att det dyker upp snabbare än kvickt. Denna layout med kollektionen har vi fått tillåtelse att visa i vår blogg, gjord av en tjej i Bo Bunnys designteam:


Till sist något som är väldigt efterlängtat, doilies i flera större storlekar! De kommer i måtten 4", 6.5" och 8.5", vilket motsvarar ca 10 cm, 16,5 cm samt 22 cm:Imorgon visar vi nyheter som kommer från Graphic 45 - vi ses då!

7 kommentarer:

pojjo sa...

wow :D
Kommer man kunna förbeställa några av nyheterna? :)

Stephi sa...

ååå
Tack för en härlig visning

lykta sa...

Åh, mama-razzi väckte verkligen ha-begäret!

Annette sa...

Å vad fina! Älskade verkligen C'est la vie ♥

Bente Fagerberg sa...

Underbart!

Emma sa...

Kul att de gillas! Johanna/pojjo: Det kan jag fixa om jag hinner få packlistan innan grejerna når fram. Ibland gåt det rekordsnabbt från Bo Bunny, bara 2 dagar från USA, och sen skickar de listan på det de packat dagen efter så man hinner redan få det :) Vill helst se att de har skickat allt och inget var slut innan jag lägger upp förbeställningar långväga ifrån. Mailar om så blir :)

Emma sa...

Och så blev det sådär snabb leverans - så nu finns sakerna redan i shoppen :)
Här hittas allt: http://scraplagret.se/index.php?main_page=index&cPath=152_559&sort=20a&perPage=20&page=1