Sidlista

söndag 10 februari 2013

Sneak Peek #7 - MS Circle Border Punch

Uppdaterat 21/2 2013: Nu finns Circle Border Punch och flertalet utbytesmönster i lager, följ bara länken :)
/ Emma

------

I mitten av februari lanserar Martha Stewart sin Circle Border Punch. Det är en helt unik stans, som gör det enkelt att stansa ut doilies/cirklar med formade kanter i storlekar mellan 6-12" (ca 15-30 cm).


Du börjar med Circle Border Eyelet Doily Punch Starter Kit. Detta innehåller det verktyg/handtag som behövs, samt en "kassett" (Cartridge) som ger det klassiska doily-mönstret i cirkelns kanter. 
  • Den runda knoppen ovan fäster mot verktyget via en magnet. Du lyfter på denna, stoppar in pappret mot kanten och sätter tillbaka knoppen. Papper i storleken 6-12" (jämna tum) kan användas.
  • Ovanför sätter du i en kassett som ger det önskade mönstret. Sen är det bara att tuta och köra! 
  • Du trycker en gång, vrider en gång, trycker en gång till osv, liknande det sätt som när man stansar med vanliga handstansar.


När kassetten inte sitter i handtaget ser den ut såhär:Det kommer ett flertal kassetter med mönster till handtaget, som du köper separat och byter med.

Det är aldrig så lätt att förklara hur ett verktyg fungerar, som att faktiskt se hur det ser ut när det används. Jag rekommenderar att du tittar på denna korta video, där personal från MS visar hur man använder stansverktyget (om du inte vill se färdiga exempel kan du spola fram till 1:40):


Visst känns det enkelt och smart? :)

Exempel på andra mönster:


Jag hoppas att vi ska kunna ta upp dessa för förbeställning snart. Vi informerar så fort vi vet mer om hur mycket som finns att beställa vid släppet.

Tack till dig som hängt med i veckan och tjuvkikat! Jag hoppas du gillar det du sett, och kanske har du redan en och annan idé för dina scrapplaner i vår :)
6 kommentarer:

riliska sa...

Fantastic punches!!! I wish I had at least one of them)))

pojjo sa...

Men guuuuud så snygga. Vill haaa..
Jag måste sluta titta in här på alla nyheter.. jag blir ruinerad *ler*

Miss Sophie scrappar sa...

Åh!!!
Dom måste jag ha!! ;-)

Stephi sa...

kul att du visade flera olika mönster, till att fundera vilka som ska flytta hem till mig.

Stephi sa...

Tack föresten Emma för denna sneak vecka.
Jättekul idé och uppskattat.

Emma sa...

Vad roligt att ni uppskattade veckan och vad vi tar in :) Circle Border Punch och flertalet utbytesmönster finns nu i shoppen!