Sidlista

fredag 1 mars 2013

Scraplagrets Påskcrop 2013En cypercrop (även kallat CC) är som en pysselträff över nätet med massor av tävlingar. Varje tävling kommer att få ett eget inlägg i bloggen. Tävlingarna görs av designteamet och det kommer att vara utmaningar för både layouter, kort, alter och Mixed Media. En PDF med alla utmaningar kommer upp i bloggen den 27 mars. Du kommer att kunna ladda upp ditt bidrag direkt i tävlingsinlägget. Deadline för alla utmaningar är 1 april kl. 23.59.

Tävlingarna är öppna för alla som vill vara med, förutom de utmaningar där du behöver tävlingskit:Extra tävlingar med CC-kit
Det kommer att finnas två tävlingar där du behöver tävlingskit från Scraplagret för att delta. Kiten finns att köpa här i webbshoppen. Kiten är nu slutsålda.
Materialet är likvärdigt (men kanske inte helt lika) i alla tävlingskit. Övervägande del av materialet du använder till dessa tävlingar ska komma från kitet.


Vinnare och vinster
Vinsterna kommer att röstas fram av designteamet och mig (Emma), och annonseras ut ca 1 vecka efter cropens slut. Vinsterna i varje tävling är ett matchat kit från shoppen till ett värde av ca 200-250 kr, och 300-350 kr i kittävlingarna. Vi kommer visa bilder på vinsterna i respektive tävlings inlägg. Det blir också utlottningspris till ett värde av ca 50 kr i varje tävling. 

Förutom att vinna de separata tävlingarna så har också chansen att bli totalvinnare av CC:n. Eftersom vi röstar med ett poängsystem där vi röstar på fem bidrag var, så innebär det att du vinna detta oavsett om du vunnit många tävlingar eller ej – här är det totalpoängen som räknas. Totalvinnaren blir erbjuden en plats som gästdesigner under en månad i vår/sommar!


Jag hoppas att det låter spännande? :) Sprid gärna vidare bland dina scrappvänner!


0 kommentarer: