Sidlista

torsdag 7 mars 2013

Underbara Prima!

Varje gång Prima släpper nya kollektioner går jag bara hemma och väntar som ett barn på julafton! Det är lika roligt varje gång de kommer till butikerna i Sverige. Scraplagret är ju en av dem som verkligen plockar hem godbitarna ur varje kollektion. Men vill liksom köpa allt ;) Och denna gången har Prima gjort det igen och skapat makalöst fina och roliga papper, blommor och dekorationer. Men får inte glömma deras snygga Stencils och stämplar som hjälper en att skapa unika och personliga alster.

Så idag visar jag min allra första layout jag skapat med de nya sakerna! När jag satt och bläddrade igenom mitt DT kit insåg jag att jag älskar alla papperna!! Kollektionen som jag jobbat med här heter Divine och namnet passar verkligen! Papperna är verkligen söta och inspirerar till både lekfulla och romantiska projekt.
Jag har påbörjat ett album med mer tänkvärda layouter. De innehåller ett mer neutralt foto som på ett djur (ej eget) en blomma eller annan sak plus några tänkvärda ord.
Här ser man en hel del av de olika dekorationerna som finns. Det snygga naturfiber bandet blev direkt en favorit, fjäril, bling, blomman och de coola Junkyard Findings Bolts&Nuts
              
Här har jag klippt lite olika remsor som jag satte bakom mitt foto. De kommer från papperna Canzone, Couplet och mitt bakgrundspapper heter Epigram.
Bakom mitt foto valde att sätta två stycken hjärtdoilies också. De stora läckra blommorna som är täckta med glitterglas heter Divine Roses. Min tvåfärgade titel kommer från samma förpackning bokstäver.
Jag lekte en del på min bakgrund innan jag började dekorera den. Först tog jag en Stencil från Prima och Donna Downey. Den ger härligt coola textures och genom att flytta runt den och använda olika delar av den blev den väldigt mångsidig! När Gesson torkat stämplade jag med lite olika stämplar i fyra olika färger. Jag har använt gult, rosa, svart och brunt. Ni finner ett par av stämplarna här och här i butiken. Ursnygga!
När jag stämplat klart mistade jag i lite olika rosa, orange och aprikosa toner. Det är viktigt att stämpla med en vattenfast dyna så inte motiven suddas ut av misten. Mina kanter runt min layout har jag först distressat med en Distressing tool och sedan inkat med en Blending Tool i Walnut Stain och Vintage Photo Distress dynor.

Många kramar från Ullis/LillBlomman!


2 kommentarer:

Ziro sa...

Vilken ljuvligt vacker layout!

Stephi sa...

mega maffigt! Åå säger jag