Sidlista

onsdag 8 maj 2013

Easel card och låda i samma!

Snart är det Mors Dag och du kanske vill ge mamsen något extra fint? Jag älskar att ge bort söta askar och det är inte alls svårt att vika egna askar. Dagens ask är en kombination av en ask och ett Easelcard.

Försök att vara så noga du bara kan när du viker och täck alla sidor med mönstrade papper så blir asken både stadig och lyxig. Min ask är cirka 12x12 cm och 2,5 cm hög. Den söta lilla knoppen är en knapp med en av de coola Clock parts från Prima fastlimmad ovanpå. Jag har också använt bårderna som sitter längst ner på papperna från Maja Design. 
Ovanpå asken sitter kortet som är av Easel stil. Den söta Magnolian är färglagd med Distress Refillers
Så här ser det ut när kortet är uppfällt. Till plattan inuti har jag använt en Punch around the page stans och sedan byggt upp i flera lager ovanpå. 
Texten har jag printat ut på datorn och sedan stansat ut den med en oval die. Och som oftast när jag gör kort så har jag sytt på flera delar både på asken och kortet. Till min ask har jag använt papper från Maja Design i lila toner. De heter Vintage Spring Basic 9th of April, 10th of April.
För lite extra bling har jag använt Stickles på motivet och på några av blommorna. De söta Shabby Chic Dahlias från Magnolia har ett tjockt läckert lager glitter redan när man köper dem. Missa inte att det finns massor av söta metalldekorationer i butiken som denna lilla Trollsländan!
Såklart kan man dra ut lådan! Den är klädd inuti, under och på alla kanter. Det randiga pappret heter 8th of April. Jag gillar verkligen min söta lila ask! Kanske du också vill vika en nu? 

Många kramar från Ullis aka LillBlomman!


3 kommentarer:

Elin Larsson sa...

Så snyggt, kombinerad ask och kort! Gillar hur du kombinerat papperen och lagt till så fina detaljer.
Bara en sak jag förundrar mig över... trodde att mors dag var sista helgen i maj?
Kramar
Elin

Ulrika aka LillBlomman sa...

Ha, ha Elin du har sååå rätt :) Fast det är det i Danmark vilket jag läste som i all hast i min almanacka ;) Tack för att du påpekade min liiiilla tabbe :)

Linda LW sa...

Vilken cool lösning - som ett Kinderägg nästan! :D