Sidlista

måndag 5 augusti 2013

Efter mörker kommer ljus

En vän till mig har sorg då hennes mamma lämnat jordelivet. För att på något sätt visa min omtanke ville jag göra något för henne. Det blev ett kort och en minitavla med Pion Designs söta kollektion Fairytale of Spring.


 Till både kortet och tavlan har jag använt det vackra pappret Violet. Alla kanter är distressade med Tattered Roses. Till båda har jag klippt ut små blommor från pappret och satt dit med distanskuddar.

Denna lilla minitavla är en Prima förpackning som det legat träklockor i. Den målade jag med akrylfärg och sen var det bara att måtta rutorna och sätta igång att skära ut små rutor.

I mitt Dt-paket fick jag med dessa ljuvliga blommor som passade perfekt till detta. Cherry blossoms i svagt lila samt vita och Primas Mini Sachet flowers. Coola muttrar från Prima de med, designade av Finnabair tillsammans med kugghjul från Tim Holtz blev en fin brytning.

Till kortet har jag klippt ut lite bårder och tags från klipparket Cut Out Sheets.


Tack för ditt besök och välkommen tillbaks,


1 kommentarer:

Catrin (Lillstrumpa) sa...

Vilken fin text! Är det en stämpel? Jättefint du gjort! Jag tror mottagaren kommer bli glad för din fina omtanke och dina fina saker!
/Catrin (Lillstrumpa)