Sidlista

tisdag 5 november 2013

Blue Christmas

Idag visar jag ännu ett vintrigt julkort och jag har byggt upp det med lite lager på lager känsla. Jag gillar när korten blir lite maffigare och det blir en liten höjd på dem.
 
Jag har använt mig av en vit cardstock från Bazzill som bas och två olika mönsterpapper från Maja Design Vintage Autumn Basics, det understa hittar du här och det mörkare framför hittar du här. Jag har lyft upp mönsterpapperen samt stämpelmotivet med en mörkblå cardstock från Bazzill. Jag har som jag brukar rivit kanterna och färgat dem med Distress Ink Vintage Photo. Lite andra dekorationer är kakservett, spets, band med jultext, blå pearls, en die i form av en lyktstolpe - Du hittar en liknande här, tags från Magnolia samt pärltråd.
 
Stämpelmotivet kommer från Magnolias nyaste vinterkollektion och heter Show The Way Tilda. Även texten kommer från samma kollektion. Granen är en äldre stämpel från Magnolia som innehåller 3 granar, där jag endast använde en av dem. Jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. På spets samt snöflingor har jag lagt Stickles och på granen och marken har jag använt en snöpenna. Jag har stämplat med några poststämplar från Magnolia på kanterna, samt lagt lite av embossing pulvret Frantage.
Jag har dekorerat med en stor blå ros, cherry blossom, vit ros samt Vintage Berries. Bladen är en die från Magnolia. Jag har använt Crackle Paint och Stickles Stardust på blommorna.

Tack för att du kikade in idag och ha en fortsatt fin vecka!

Kram2 kommentarer:

Susy sa...

Underbart vackert kort!

KRAM SUSY

Marita vs snojbi sa...

Såååå himlans fint