Sidlista

tisdag 19 november 2013

En fröjdefull jul

Idag visar jag ännu ett julkort och det går i röda toner. Tänk att det snart är 1:a advent och det är verkligen en speciell tid nu framöver och förhoppningsvis kommer snön lagom till dess. Då infinner sig den rätta julkänslan enligt mig, hur jobbigt det än kan vara med mycket snö :)
 
Jag har använt mig av ett vitt enfärgat papper som stomme från Bazzill och mönsterpapper kommer från Magnolia och heter Arrow Heart. I mina egna gömmor hade jag en bit gammaldags text som jag fäste bakom en kakservett och på höger sida sticker två textkort fram. Jag har färgat samtliga kanter med Distress Ink Vintage Photo. Det röda bandet kommer från Webster´s Pages Trim och jag har lagt en bit vit spets över den för att inte få den så markant. Granarna är en die från Magnolia som jag har lagt Snow Glitter på för snöeffekt.
Stämpelmotivet kommer från Magnolias nya julkollektion Winter Wonderland och heter Merry Christmas Tilda. Jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. På valda delar har jag lagt lite Stickles
 
I mina blomhörn har jag använt mig av stora röda gardenior, vita och röda rosor samt små kottar som jag hittade i en inredningsaffär. Bladen är en die från Magnolia och jag har avnänt Crackle Paint på både blommor och blad.

Tack för att du kikade förbi och ha en fin vecka!

Kram

2 kommentarer:

Za ovinkom sa...

Beautiful card! Love lovely Tilda and awesome design. So cute trees.
Jasmina

Za ovinkom sa...

Beautiful card! Love lovely Tilda and awesome design. So cute trees.
Jasmina