Sidlista

tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År

Sista dagen på 2013 är kommen. Det hinner hända ganska mycket på ett år och jag hoppas att just Ditt år har varit fyllt med massor av bra saker som Du bär med dig och nu är det är dags att blicka framåt och se vad 2014 har att erbjuda!

Jag visar ett nyårs kort denna sista dag på året. Jag gjorde ett stafflikort i mindre storlek. En mall hittar du HÄR. Jag gjorde mitt kort i 10x10 cm format.
 
Jag har använt mig av en ljusblå stomme från Bazzill och mönsterpapper kommer från Maja Design Vintage Frost Basics och heter 9th of December. Klockan kommer från Tim Holtz som jag lagt embossingpulvret Frantage på. Nycklen är en charm som även fungerar som ett stöd att hålla upp kortet med.
Motivet är från Magnolias nya kollektion Little Circus Morcow och heter Tilda in Evening Dress. Jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. På fjäder, glas och stjärnor har jag lagt Distress Stickles.
I mitt blomhörn har jag använt mig av blå rosor, Cherry Blossom samt Magnolias silvriga Vintage Berries. Bladen är en die från Magnolia.

Det var sista kortet från mig i år och jag hoppas Du får ett riktigt Gott Nytt År och så hoppas jag vi ses även nästa år!

Kram

2 kommentarer:

Stephi sa...

wow...vikke kort

Johanna sa...

Så snyggt! Tack för härlig inspiration! =)