Sidlista

tisdag 17 december 2013

Jingle Bell

I lucka nummer 17 gömmer sig ett härligt erbjudande med 20 % på Magnolias alla ministämplar. Perfekt att använda på tags, inbjudningskort eller varför inte göra en magnet av dem. Erbjudandet gäller endast idag, så passa på att fynda!

Julen är riktigt nära nu. Det känns att det är på sluttampen med julklappar, bakning, inslagning av paket och givetvis årets julkort. Jag har faktiskt inte behövt stressa lika mycket i år vilket är skönt, men jag har några enstaka kort kvar. Det ska jag nog hinna. Hoppas jag :)

Idag visar jag ett julkort i vinrött och en ny favorit stämpel i Magnolia samlingen.
 
Jag har använt mönsterpapper från Maja Design Vintage Winter samt Julen är här. Jag har färgat alla kanter med Distress Ink Walnut Stain och använt min Ink Blending Tool. Några av dekorationerna är kakservett, wellpapp med Crackle Paint, halvpärlor, spets samt ett staket från Magnolia.
Det söta stämpelmotivet kommer från Magnolias kollektion Winter Wonderland och heter New Year Sakura Tilda. Jag gillar den jättemycket och så är det alltid med nya stämplar för mig. De blir genast favoriter. Jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. På spets och blommor har jag lagt Stickles
Granarna är en die från Magnolia och jag har stansat ut dem med Bazzills papper Kraft. Jag har lagt Frantage samt Snow Glitter på dem för att få den vintriga effekten. Längst upp har jag knytit en bjällra i ett jutesnöre samt färgat den vit med Crackle Paint. Runt kanterna har jag använt en vit penna och gjort streck så det ska se ut som maskinsöm.
 
I mitt blomhörn har jag en vit krysantemum, en vinröd ros, Cherry Blossom, Vintage Berries samt en liten kotte jag köpt i en inredningsbutik.

Tack för att Du tittade förbi och passa på att gå in i shoppen och köpa några ministämplar från Magnolia!

Kram


1 kommentarer:

Stephi sa...

vilket kort!
Helt helt underbart!
Du är en sann mästare!