Sidlista

tisdag 24 december 2013

Lykta

Så var det äntligen julafton. Det fjärde ljuset brinner och stressen har lagt sig. Det är en dag att njuta och ta vara på var man än befinner sig. Vila, koppla av och mys riktigt mycket med nära och kära denna dag. Det ska iallafall jag göra!

I shoppen får Du som beställer något idag en överraskning. Det låter väl spännande så passa på att beställa något idag, så får du något extra med i din beställning!

Idag visar jag en lykta jag gjort och som jag hade med mig hem till mina föräldrar. Jag har länge tänkt att göra denna lykta, men det blev inte av förrän nu. Beskrivningen hittade jag i inzpira magazine nr 2 2011.
Jag har använt vitt papper från Bazzill. På lock och botten har jag använt mönsterpapper från Maja Design - Julen är här - Jag tror på tomten.
Fönstren är gjord med gelatin ark. Ljuset är ett ledljus som brinner som ett riktigt ljus. Snöflingorna är en stans från Marhta Stewart. 
Jag har använt en kantstans från Martha Stewart som heter Doily Lace som jag använt på kanten nedanför locket samt på handtaget. Swirlarna på båda sidor under den vita vildrosen är dies från Magnolia.
 
Locket går att ta av och jag har färgat kanterna med Distress Ink Vintage Photo.

Jag önskar Dig en riktigt God Jul och en fortsatt mysig dag. Tack för att du kikade in!

Kram
 

4 kommentarer:

Maria Gissleholm sa...

Otroligt fin lykta!
Du har möjligtvis ingen aning om det går att få tag på beskrivningen, antar att den gamla tidningen från 2011 inte går att få tag i.
Skulle hemskt gärna prova att göra en liknande lykta :-)

Marita vs snojbi sa...

Otroligt tjusig

Stephi sa...

ljuvlig du duktiga

Jasmine sa...

Väldigt snyggt gjort!
Kram