Sidlista

onsdag 24 februari 2010

Yolis kort med Nellie

Hejsan tjejjer... Ja, som ni redan vet har ju jag den stora äran att gästa Scraplagret för ett litet tag och idag tänkte jag visa er lite mer av mitt skapande för er. Japp, en härligt 1 års kort till någon litet söt tjej fick det bli.

Underbara rosa blommor, prickigt papper och annat som i alla fall får mitt hjärta att skutta lite extra. :D Visst är det brun-rutiga pappret från Pink Paislee också helt bedårande - en klar tio i topp för mig gällande papper, så användbart och snyggt.

Ja, jag bler riktigt nöjd med detta kort och stämpeln från Nellie´s Choice är bara så bedårande söt. Å tillsammans med ett läckert vimmel av vackra mulberryblommor, rosor och blad blev detta ett riktigt tjejjigt litet kort.

hihi trots att hon fick en blå rosett, ja, något var tvunget att få sticka ut lite från allt det rosa... Säg den som inte blir kär i dom små sötnosarna.

Här ser ni hur jag har stansat med Martha Stewarts - Doily lace stans för att skapa ytterligare en spetskant. Den vita bomulls-spetsen har jag smutsat ner med Distress och Chalk. Blev rätt så läckert att gömma blombladen bakom pappret istället för att låta dem skymta fram bakom blommorna.

Thickers fick bli titeln - Me like alot! :P

Supersöta små Tickets fick också vara med på kortet! Sött som socker så säg... :P

1 kommentarer:

Camilla sa...

Underbart kort!!! Som vanligt ;)!

Kraaaaam