Sidlista

måndag 18 oktober 2010

Min bästa födelsedag

På Svensk Scrapbookings CC fanns en utmaning, där det enda kravet var att det skulle vara en layout med titeln "Min bästa födelsedag".

Jag kom direkt att tänka på när jag fyllde en sisådär 10 år, och vaknade den kulna decembermorgonen. Det stod något STORT inslaget på mitt skrivbord. Jag gick direkt upp och öppnade, och däri fanns en CD-spelare (en sån med handtag :)) och en skiva, Mega Dance 3. EN CD-SPELARE! Lyckan var fullständig!

Tyvärr hade jag inget foto från just den dagen, så det fick duga med ett tidigare taget foto - ett då jag dessutom hade McGyvers hockeyfrilla. Det bjuder jag på :)

Som bakgrund har jag använt Primas Annalee-papper, samt en utklippt blomma från ett Crate-papper uppe i hörnet. Alfabeten från Prima och Pink Paislee.

En vackert ljusrosa pärlswirl och en av de underbara bradsen från Crate...

... och här ett Maya Road kuvert, där jag la i en tag som jag skrivit ned historien på. Dekorerat utanpå med brads, Prima-blomma sprayad med mist, prinsess-charms, lövpins och Tim Holtz tejp.

Snurrar man upp snöret så kan man öppna kuvertet och läsa :)

/ Emma

2 kommentarer:

Pysselbus sa...

*hihi* Vilken härlig födelsedag!! Och sååå fin frilla...

Ha en härlig dag!

//Linda

Anonym sa...

Aah, äntligen någon som vågar visa kort från den här tiden! Jag hade också denna stil och kort därefter permanentade jag också luggen! Ett av de stoltaste ögonblicken i min barndom. Jättefin layout som väcker fina minnen!!!
Ps. Tack för beställningen som kom idag!