Sidlista

fredag 10 december 2010

{Lucka 10} - Genomskinligt kort


Jag ville så gärna prova den nya vita stämpeldynan och stämplade stjärnor och en bård på OH-plast - det blev precis som jag hade hoppats på! Fina, klara linjer och det torkade på bara några minuter.


Jag stämplade den söta God jul-tagen, klippte ut och distressade med Walnut Stain-ink och limmade på OH-plasten med hjälp av Glossy Accents, det tar lite längre tid att torka än vanligt lim men sitter stenhårt och blir dessutom helt genomskinligt när det väl torkat. Ett par Poinsettias på sidan och ett par vita pärlor på tagen och i mitten av varje stjärna.


Sedan gjorde jag ett "vanligt kort" med cardstock, det fina mönstrade pappret från Ladybug & Friends och ett utklippt motiv. Den genomskinliga biten fäste jag med Tim Holtz-tejp i ovankanten.


Så här ser det ut när man lyfter på den genomskinliga framsidan, man skulle också ha kunnat satt sin tag här inne och bara låta den skymta fram lite, möjligheterna är många!{Dagens lucka} - 25% rabatt på vit StazOn stämpeldyna med refill! Gäller tom kl. 23.59 idag fredag 10 december (med reservation för ev. slutförsäljning).

2 kommentarer:

Pysselbus sa...

Åhhh, så himla läckert!!

Annica sa...

Men gud så läckert det blev! Och enkelt! Tack för att du delade med dig!