Sidlista

tisdag 21 december 2010

{Lucka 21} - Julklappsetiketter


Som lite inspiration till julklappsinslagningen men även till december månads tävling har jag gjort några etiketter till julklapparna. Jag letade länge innan jag hittade vanligt brunt omslagspapper, men fick även tips om golvpapp som man täcker golven med när man ska måla - det är lite tjockare men passar utmärkt till större julklappar!


Till tagsen har jag använt tjockare akvarellpapper och skurit till bitar som är 10 x 6 cm, skurit av hörnen och stansat hål, men det går ju bra med vanliga manillatags eller vit cardstock (använd baksidan att stämpla på så blir det slätt och fint!).

Först stämplade jag med God jul-stämpeln med vattenfast, svart dyna och torkade lätt med embossingfönen, mest för att det skulle gå snabbare men också för att det är viktigt att texten är helt torr till nästa steg - då stämplade jag med snöflingor och tallkvisten från Tim Holtz som jag embossade med silverpulver på den ena tagen och genomskinligt pulver på de andra två.


För att få färgskiftningar har jag sedan distressat med röd och blå distressdyna och då träder ju de stämplade mönstren fram. Det blir så fint! Sedan har jag öst på med metallhängen, pärlor, spets och band.


Den sista tagen distressade jag med Pumice Stone och Barn Soor och dekorerat med en fin metallfågel, spets och röda halvpärlor.{Dagens lucka} - Idag får du köpa alla Distress Ink Pads till 20% rabatt! Gäller tom kl. 23.59 idag tisdag 21 december (med reservation för ev. slutförsäljning).