Sidlista

måndag 6 december 2010

{Lucka 6} - Julfint på snöre

Nu har jag pyntat och gjort fint i hallen där mina små dagbarn har sina hängare, en välkomnande banner för både stora och små.

Jag tycker om när det är enkelt, men har ju själv svårt att skapa så, jag älskar ju att ösa över grejer på mina alster, så här har jag verkligen utmanat mig själv.

Till de här söta welltagsen har jag använt, enhetligt på alla tags, det mönstrade pappret Julsnirkel från Inkido, som jag klippt, rullat och stansat i olika former.

Bilderna kommer från ett vintageark med flera söta bilder som man kan klippa ut och använda på olika sätt. Här har jag faktiskt klippt isär en enda bild som jag har använt på tre olika tags.

Lite blingstenar i olika storlekar, hänge från Tim Holtz, grå bomullsspets, rutigt band och så massor av glitter på bokstäverna. Glitter är aldrig fel, som jag brukar säga.

Allt vackert som jag har använt här hittar i i shoppen hos Emma, förutom de vita bokstäverna som kommer från mina egna gömmor.

Kram Nilla{Dagens lucka} - Inkidos welltags endast 10kr/st och vintagearket Vintage Christmas endast 15kr/st! Gäller tom kl. 23.59 idag måndag 6 december (med reservation för ev. slutförsäljning).

1 kommentarer:

Ann-Charlotte's blogg sa...

Ååhh vilken läcker banner, vilket välkomnande
barnen får:-)
Kram