Sidlista

onsdag 5 januari 2011

Vi söker en designer! ANSÖKNINGSSTOPP ;-)

UPPDATERING:

Tänk att det finns så många duktiga och inspirerande scrappare - det är såå roligt att läsa och kika i bloggar!

Vi går igenom ansökningarna och då det är väldigt många så känner jag mig nödgad att sätta ansökningsstopp from nu, då jag är säker på att vi kommer bestämma oss för någon av er som sökt. Vill ni nå mig så finns jag numera endast på emma@scraplagret.se (designteam@scraplagret.se används inte mer).

Vi kommer snart kontakta den som "får jobbet" :)

Tusen tack för era ansökningar ♥

Emma


---------


Scraplagret växer och vi behöver en ytterligare en designer till bloggen. Förut har vi endast tillfrågat designers, men öppnar nu upp för en allmän ansökan! Vi söker en designer inom Sverige.

Vi letar efter dig som:

  • skapar både layouter, kort och altrat
  • är nytänkande och orädd i ditt skapande
  • har tid att engagera dig fullt i DT-medlemskapet
  • kan tänka dig att skapa 4 alster/månad, eller fler om du så vill ;-)
  • själv kan blogga dina alster i Scraplagrets blogg, tillsammans med en beskrivande text
  • håller koll på och tipsar om nyheter och trender
  • har lätt för att samarbeta och hålla dead-lines

Som DT-medlem får du skapa med de senaste produkterna i shoppen och ett inflytande över vilka produkter Scraplagret tar hem. Jag kommer att anpassa materialet efter din stil och smak så långt det går, eftersom jag tror att man skapar bäst med det man gillar.

Förutom själva skapandet och bloggandet kommer du att få rösta i de tävlingar vi anordnar samt delta i ett intern diskussionsforum, där vi diskuterar allt som händer kring Scraplagret. Du får dessutom permanent DT-rabatt på hela Scraplagrets sortiment! Du kan vara med i ett annat designteam samtidigt som Scraplagrets.

Är du den vi söker? Skicka då ett mail till designteam@scraplagret.se. Mailet ska innehålla:

  • En kort beskrivning av dig själv
  • Varför just du passar som designer hos Scraplagret
  • En länk till din blogg om du har en sådan där du visar dina alster, alternativt ett urval om ca 5 bilder på alster som du gjort den senaste tiden (de behöver ej vara helt nya och de får vara visade tidigare). Bildernas storlek bör inte överstiga 600x600 pixlar.

Vi har inget speciellt ansökningsstopp, utan ansökningar gås igenom löpande och när vi hittat den vi söker kommer detta att annonseras. Skicka därför in din ansökan snarast!

Naturligtvis behandlas din ansökan helt konfidentiellt - inget av det du skriver eller visar kommer att ses av någon annan.


1 kommentarer:

Bettina sa...

oh nej, missade jag det här, för man kan ju alltid försöka, eller hur.