Sidlista

tisdag 8 februari 2011

Carl Julius David


När jag fick hem de fina Pink Paislee-papprena ur serien Old School visste jag precis vad jag skulle göra! Jag ville scrappa ett par layouter om/med min äldste son! Han fyller 15 i år och sedan ett par år har han kategoriskt vägrat vara med på bild (och helst vill han störa överhuvudtaget när jag ska fota!) men ett par bilder finns det faktiskt på honom, som till exempel det här från vårt bröllop i höstas:


Jag började med att mista pappret med Charcoal-mist och att stämpla med "Border"-stämpeln längs kanterna. Sedan skar jag ut remsor här och där som jag vek upp kanterna lite på och fäste sedan lite av det röda pappret bakom.


Jag stämplade på det röda pappret och även under, på den vita cardstocken, med den fina brevstämpeln från Crafty Individuals. En remsa tejp och småbokstäver tillsammans med en läcker kvist och skimrande brads som enda dekoration.


Jag hade så mycket att säga om Julius namn och vad de betyder för mig och var han fått alla namn ifrån, men det passade inte in på den enkla, stilrena designen så jag skrev min journaling på baksidan!
1 kommentarer:

smuulan sa...

Riktigt snyggt! Fick mycket inspiration av denna LO. Hur läckert som helst med den uppvikta kanterna och pappret bakom. Jag är själv dålig på att använda vit CS som bas, men nu ska jag definitivt testa det!
Tack, tack!
/Sandra