Sidlista

söndag 6 februari 2011

Tidigt påskkort

Det är aldrig för tidigt att börja med påsk- eller julkort i scrappvärlden, eller hur? :) Här kommer mitt första påskkort för i år, med Pysselgummans papper Sagan Om Våren:

Jag stansade med Tim Holtz die Baroque och fick på så vis en ram i pappret. Sen stämplade jag med Inkidos Not Kollage och embossade Vildas Glad Påsk-stämpel med koppar. Till sist fäste jag pappret med ramen på distanskuddar ovanpå det stämplade pappret, och fäste sen allt på kortstommen.

Kortet innehåller mycket mönster så jag tyckte inte det behövde dekoreras så värst. Jag har använt ett par Hydrangeas, varav en sprayad med rosa Glimmer Mist, och en blomma stansad med Magnolias Doily Flowers. I mitten drog jag igenom några pyntebär i vitt och rosa.

3 kommentarer:

smuulan sa...

Snyggt, de papprena är vackra och de kräver inte så mycket extra effekter heller. Effektfullt med ramen!

Sickan sa...

Gud så snyggt det var!!
Ha en bra dag!

"Witch" sa...

Vilket fint påskkort! Jag gör aldrig påskkort för tycker det är så trist med gult och en massa ägg på. Men det här var otroligt fint och inte så där "påskigt" Jag har blomdiesen men vill mest slänga den i väggen. Har man tur så får man loss motivet från diesen (brukar använda nål) Men sen sitter ju alla ziljoner pappersprickar kvar i diesen. Så synd för jag såg ju dom nya fina i shoppen :) Men orkar inte med allt jobb med ännu en .
Ha en trevlig vecka :)