Sidlista

torsdag 10 mars 2011

Stjärna för en dag!


Jag har fortfarande massor av bilder kvar att scrappa från vårt bröllop, planen är väl att göra ett fint album men jag har inte riktigt tid! Ibland kommer de där perfekta papprena och en och annan bild åker fram, som här var ju den röda nyansen alldeles perfekt till min röda bröllopsklänning, eller hur?!


Att jag dessutom fått tag på en stjärnstans påminde mig om en kommentar, från Annette Juhlin, som jag fick på mina bilder om att jag såg ut som en "filmis" - kommer ni ihåg de små bilderna på filmstjärnor och artister som man bytte? Så då var ju titeln och temat satt för layouten - Stjärna för en dag! för så kände jag mig verkligen, uppklädd, smyckad, sminkad och fixad - det var underbart!

Först stansade jag ut några stjärnor från wellpappen som paketet kom i och använde dem som mask när jag sprayade med Starfish-misten. Jag klippte sedan ut den formade kanten från det här pappret och la den ovanpå det fina, svagt mönstrade pappret. Ytterligare ett annat papper från Sassafras Lass under fotot och titeln. Ett par av stjärnorna fick vara med som dekoration, här tillsammans med del av en kantbård, en vit blomma, en hjärtpin, en tyllros och delar av en kristallswirl:


Titeln med de fina röda bokstäverna från Sassafras Lass och småbokstäver från October Afternoon. Ovanför fotot en läcker banner med kristaller från swirlen i mitten.




3 kommentarer:

Malin sa...

Ja, det var tjusigt. Vilket vackert foto!

smuulan sa...

Åh, så fint! Det passade jättebra till färgerna i foto, tycker jag. En härlig helhet!
Kram kram

Annette sa...

Jag älskar alla roliga tekniker och material som du använt, men ännu mer det vackra fotot! Så vacker du är, du ser verkligen ut som en filmis. Och vad rätt det var att välja rött, svart och visst var det silver..? Passionens färger..!