Sidlista

måndag 21 mars 2011

Tillbaks från Göteborg

Vi är nyss hemkomna från en härlig Göteborgsmässa! Tack alla som kom och tack alla som presenterade sig, det är sååå roligt att ha ett ansikte på sina kunder och få tid att prata lite :)

Imorgon kommer vi att behandla alla ordrar som inkommit, och skicka om de är betalda med kort. Eftersom lagret diffar efter mässan, vänta med att betala in till PG (vid förskottsbetalning) tills du fått en bekräftelse på lagersaldot. Vi beräknar att ha ett uppdaterat saldo imorgon.

Vill du betala med kort för vi tillbaks summan för ev. slutsålda varor till ditt kort/PayPal, enkelt och smidigt. Men du får förstås ett mail innan vi skickar, så att du kan byta eller vänta om något är slut.

Vi har sett och fått höra att en del har problem med att kommentera i bloggen, och andra problem med sina egna Blogspot/Blogger. Det är tydligen så att Blogger inte riktigt hängt med på att uppdatera så att det ska funka helt korrekt med nya versionen av Internet Explorer. Johan kan mycket mer än mig om har kontaktat Blogger, och vi hoppas att de ska lösa det snabbt. Mer info kommer snart.

Nu ska vi återgå till att inventera, allt ska räknas... puh :) Vi hörs snart igen!

0 kommentarer: