Sidlista

lördag 2 juli 2011

{2}

När lilla L fyllde år hade mamma L bakat så finfina muffins, med rosa formar och ceriserosa glasyr med lilarosa strössel. När L skulle blåsa ut ljuset såg det ut såhär:

Pappren som bygger upp grunden kommer från Sassafras kollektioner Starters och Sunshine Broadcast. Varje foto är fäst på en bit enfärgat papper som ram, alla i olika färger för att ta upp nyanserna i foton och mönstrade papper.

Den virkade blomman kommer från Prima, och jag sprayade den med lite mer rosa Glimmer Mist för att få den i en nyans som matchade fotona bättre. I mitten sitter en stor pärla med pärltråd runt, som jag tagit bort från en annan Prima-blomma. Siffran är Tim Holtz läckra plastalfabet.

Tejpen med datum passade så bra till födelsedagstemat, och jag stämplade över den med en rund stämpel med passande text. Den orange spetsen från Webster's är en riktig favorit!

Bårder från papprens nederkanter samsas med stickers, här från Sweetly Smitten-kollektionen. Många av Sassafras produkter passar fint tillsammans även fast de tillhör olika serier. Lite pärlor i lavendellila fick avsluta layouten.

0 kommentarer: