Sidlista

onsdag 27 mars 2013

Utmaning 8 - Skapa uppiggande med minst tre olika medium (MM)

Fler bilder finns här i Stephis blogg, om du vill titta :)
Utmaning: Släpp loss fantasin och skapa något som gör dig glad, i uppiggande färger. Du kan göra en skylt, kladda loss i din Art Journal,  göra ATC kort, dekorera ditt mobilskal mm. Jag vill att du använder minst 3 medium på ditt alster samt färger som känns uppiggande. Ett medium är olika slags färger. Det kan vara till exempel gesso sprayer, pennor, akrylfärg, texturpaste och stämpeldynor. OBS! I denna utmaning är det inte tillåtet med layouter eller kort.


Beskriv i ditt blogginlägg eller kommentera detta inlägg när du laddat upp bidraget, med vilka medium du har använt. 


Typ: Mixed Media


Deadline: 1 april kl 23.59 

Vinst: Vinnaren röstas fram och vinner detta kit från shoppen värt 200-250 kr: 


Ett utlottningspris värt ca 50kr kommer också att delas ut bland alla bidrag som inkommer. Om du har frågor, skriv en kommentar till oss i det separata blogginlägget med reglerna för cropen. Är frågan mer privat kan du maila till emma@scraplagret.seLycka till!


8 kommentarer:

Jasmine sa...

Så otroligt proffsigt gjort! Jag är imponerad.
Kram

Camilla sa...

När jag kom igång så bra så är det väl bara att visa upp alstret med.. Tack för en inspirerande utmaning, utan den hade hon säkert blivit enbart i svart och vitt.

Anonym sa...

Jag har använt akrylfärg, reliefpasta, distresser, stämpelfärg och vit penna (syns väldigt svagt dock, har skrivit "viktiga ord" såsom vänner, familj osv.
Erica L

Stephi sa...

Erica, tack så mycket för ditt bidrag, härliga färger och så bra text.

La Vikinga sa...

Nu har jag tagit mod till mig och gjort några ATC, och jag märker jag att jag får träna mer, för Pan pasels syns nästan inte - men nog var färgerna uppiggande i alla fall? Och förhoppningsvis kan jag byta bort något av dem nästa helg! Det var jättekul att göra något jag inte brukar.

La Vikinga

Rozzan sa...

Tack för snabbt svar Stephi :) Här kommer mitt bidrag till denna härliga utmaning. Tyvärr är det som det är med min fotografering så det syns inte så mycket av den gröna färgen som i verkligheten, men grönt är en färg som gör mig glad. Jag har använt mååånga olika medium,gesso,akrylfärg, mist, inka gold, distress stains, och en annan sprayfärg som heter color shine...Fler bilder finns på på min blogg. Tack för en inspirerande utmaning! Kramiz

O´Kelly sa...

Hejsan!
Det man inte har i huvudet har man tydligen på underlägget.
Såg inte förrän nu att det saknades 2 bokstäver på mitt block. Skyller på att det var sent & jag var trött i natt.
Men jag har som sagt hittat de saknade bokstäverna & fotat om, så det finns på min blogg.

Inte lätt!?!
Tack för en rolig & inspirerande utmaning.
Kram
Linda

webmosterhelene sa...

Jag har använt gesso, olika varianter av akrylfärg, vattenlöslig oljepastellkrita, mod podge (med och utan glitter), Faber Castell Pittpens, stämpeldyna, Poscapenna, Inktensepennor = minst 8 medium :) Det borde kvalificera denna art journalsida....

Tack för en rolig utmaning!!