Sidlista

onsdag 18 januari 2012

Välkommen i gänget Stephi!

Idag är ingen vanlig dag, för idag presenterar vi stolt vår nya designer Stephi! Eller, det är inte vi som presenterar henne egentligen :) Här kommer Stephis egen presentation:Namn: Stephanie Holst-Hansen
Alias/Nick: stephi
Blogg: stephis-kort.blogspot.com

Bor: Jag bor I Vällingby, en förort till Stockholm tillsammans med min man och 3 barn i åldrarna 14,11 och 4. Vi bor i lägenhet och har det jättebra men drömmer alla om vårt egna lilla hus med en liten uteplats, som bara är vår:-)

Bakgrund: Jag har alltid pysslat på olika sätt. Jag började för massa år sedan att måla korgar, askar och smörknivar. En period målade vi, jag och de större barnen mycket tavlor hemma.
Jag började med att göra kort för ca 2 år sedan då jag fick för mig att jag skulle göra egna julkort. Min dotter hade lite olika kit hemma som mest låg och skräpade så jag "lånade" av henne och satte i gång.

Det var så himla roligt och jag fick sån positiv respons på det jag skickade iväg. Jag vart mer och mer nyfiken, beställde hem paket efter paket fyllda med så mycket roligt och nytt för mig.

Ja på den vägen är det, det är jätteroligt och jag är så glad att jag funnit min grej. Scrapbooking ger mig sådan harmoni och glädje, det är verkligen som många skriver, balsam för själen.
Jag har designat för en del ställen och har alltid sneglat mot Scraplagret så jag är jätteglad att få förtroendet att designa här, tack Emma!

Stil: hmm..svårt att svara på för jag får en ide i huvudet och kör på. Min stil är bred för jag är så nyfiken men något som alltid ligger mig varmt om hjärtat är blommor och spets.

Jag gillar rivna kanter, chalk, lager på lager av olika papper och att klippa ut detaljer. Många säger att man vet aldrig vad jag ska hitta på men något jag gillar är Vintage och Shabby Chic.
Något jag inte kan vara utan är 3D kuddar, det gör en sån effekt. Jag jobbar mycket med detaljer, för mig är det de som gör helheten.

Jag började att göra kort men har verkligen snöat in mig på att altra på senare tid. Layouter gör jag ej så ofta men får mina ryck där med:-) Jag föredrar dova färger, brunt grönt osv samt pasteller än de mer starka färgerna, även om jag får ryck eller perioder då bara starka färger finns med på mina alster. 

Övriga intressen: Med många barn hinner jag ej så mycket annat än familjen, något jag prioriterar då barnen bara är små en gång. Man brukar säga att man har bara sina barn till låns, så jag njuter av dem.

Då jag får tid över umgås jag med min man eller träffar vänner. Film är en mysig avkoppling, likaså promenader.

Ja detta är lite om mig,
//Stephi
Varmt välkommen i gänget Stephi önskar vi på Scraplagret :)

8 kommentarer:

Ziro sa...

Vilken härlig presentation! Vad skoj att du ska vara fast DT här!

Anette sa...

Grattis! Det skall bli roligt att följa dig här också.

Cornelia sa...

GRATTIS Stephi och GRATTIS Scraplagret!

Kattiz sa...

Oj stort grattis! Och vilken tur Scraplagret har som får dig till DT, du är ju bara sååå duktig!
Kram Kattiz

snojbi sa...

GRATTIS

Majsan sa...

Grattis Stephi, så roligt!!

Mikaela sa...

grattis!!!!! o vilken underbar plats att designa för!

Iffa ...... sa...

Vad kul för dig!!! Grattis!