Sidlista

söndag 8 januari 2012

Välkommen in

Jag har fått jobba med den här fantastiska asken, innehållande ett minialbum, från Graphic 45. Den finns här, i en lite mindre storlek. Jag har sen skapat med fokus på Pion Designs fina Till Far-kollektion.
Jag fick genast associationer till en dörr när jag såg asken, så det fick bli en liten dörr som man öppnar för att komma på besök till vårt lilla hus...


Eller rättare sagt, vår husrenovering som vi håller på med just nu i vårt hus på landet. Emaljskylten har jag gjort om lite genom att först täcka över det gamla numret med en liten bit vitt papper. Därefter satte jag dit vårt husnummer med bokstavsstickers, och så täckte jag över alltihop med Glossy Accents.
Jag fick fästa ett band baktill för att ha till att lyfta ur dragspelsalbumet ur asken lite lättare. Jag har använt ett tyllband från Glitz, och i änden har jag fäst en Pen Nib från Tim Holtz.


Eftersom detta är en pågående renovering så finns det i stort sett bara "före"-bilder än så länge, men där är gott om plats att sätta in foton på hur det blev i de olika rummen.
Och här är andra sidan av albumet:Övrigt material jag har använt är bokstavsstickers från Prima, samt Graphic 45 Staples Metal Flowers.


8 kommentarer:

snojbi sa...

En sån läcker låda
Kramis

Ulrika sa...

Den var supersnygg! Härliga papper!

Anonym sa...

Väldigt snygg, MEN storleken är en annan än den som finns i webben. Finns det fler storlekar att välja bland?

Anna sa...

Härligt =) Jag har nåt liknande, här hemma, fast sim i ett kuvert ist från Panduro och med mkt mer gälla färger - inte riktigt min stil eg. men nån gång ska jag väl kunna hitta på nåt med den.... Gillar dina stickersbokstäver - vart köper man dem? =)

"Witch" sa...

Otroligt snygg ask, wow!Gillar dom samstämda färgerna och kul idé med dörren.
/Cina

Emma på Scraplagret sa...

Hej tjejer! AAsken i inlägget tog slut under mellandagsrean, men den kvadratiska finns kvar i shoppen. Stickersbokstäverna från Prima finns också i shoppen, om än i andra färger.

Stephi sa...

jättesnyggt

Jasmine - säljer handgjorda kort sa...

Jättefint skapat! Det ser så himla ambitiöst ut. Jag är imponerad.
Kram