Sidlista

onsdag 1 februari 2012

Perfekta grabb-pappren

Jag hade ett foto som var såå perfekt till Pion Designs Till Far-papper - både färgmässigt och så råkar det vara två karlakarlar på fotot också :) Jag fäste en salig blandning av bitar från pappren över mitt cardstock, som jag sen färgade in lätt med vit Distress Stains i kanterna. Sen jag provade har jag haft svårt att förstå hur jag klarade mig UTAN vit   Stains förut, den är så himla användbar.  

Men kan ni tänka er - äntligen hade jag kommit över en symaskin och skulle sy på en layout för första gången. Det räckte bara till ett av pappren, sen tog undertråden slut och den där manicken som rullar på ny undertråd var sönder :( Jaja, en av de fina pappersbitarna har i alla fall sydda kanter ;-)
Den utklippta bilen från ett av pappren var ett måste, liksom de fina frimärksformade stickersbokstäverna från Prima. En stansad bård med en Martha Stewart-stans sticker fram underifrån pappren. I övrigt dekorerat med knappstickers från Tim Holtz samt lite bling, en Prima-blomma och mormors-knappar.


2 kommentarer:

Stephi sa...

supersnyggt! Dessa papper e så fina,coolt med bilens däck sådär.

Stephi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.