Sidlista

fredag 16 mars 2012

Enduro

Ett foto från ett enduro-race (motorcyklar som kör i svår terräng) måste ju förevigas, och gärna med en färgexplosion för den rätta känslan. Echo Parks nya papper This & That Charming blev perfekt för ändamålet:


På den vita bakgrunden har jag sprayat nätt med turkos Glimmer Mist. Det turkosa pappret är stansat i kanterna med Cherish-stansen från Martha Stewart.


Utklippt kamera från ett av pappren, pärlor från Reprint, stämplat med Tim Holtz set Curiosities och dekorerat med Primas underbara Wood Clocks. Under ett race är ju tiden det viktiga, nästefter att styla sig inför publiken :)


En av stämplarna i Tims set var som gjord för att användas inuti träklocksdekorationen. Jag har målat med nya Distress Markers-pennan i färgen Walnut Stain direkt på stämplarna innan jag stämplat. Det funkar jättebra och snabbt går det! Lite Tissue Tape passar alltid.


Ännu fler utklippta kameror, en gammal Echo Park sticker från gömmorna och brads från Graphic 45. Med lite 3D-kuddar får du mer dimension på layouten och dekorationerna.


Vimplarna klippte jag ut ut Border-pappret och böjde uppåt lite.

2 kommentarer:

Stephi sa...

coolt

pojjo sa...

Såå himla snygg lo, helt klart den stilen ja gilar. Tack för inspirationen :D