Sidlista

lördag 31 mars 2012

Nytt från Petaloo och Tim Holtz i shoppen


Innan midnatt har jag utlovat att lägga upp alla nyheter från Petaloo och Tim Holtz som har kommit igår och idag. Nu finns alltsammans i shoppen!


Det är massor av vackra blommor från Petaloo i glada färgställningar och former. Vad sägs om dessa små ursöta Forget me Nots?


Eller Darjeeling Daisies? Dessa finns det dessutom fjärilar till i matchande nyanser:


Fjärilarna är gjorda i dubbla lager papper, handmålade med ett subtilt mönster och sen smyckade med glitterlim och små små pärlor:


För att inte tala om de vackra canvasblommorna med stenar och annat vackert i mitten av varje blomma:


Dessa blir lika fina som de är som med Glimmer Mist, Distress Stains eller annan färg.

En nyhet från Petaloo för i år är deras fantastiska, härligt tjocka och detaljerade chipboards. Vi har fått in några söta motiv, t ex detta (kolla in de supersmå bebisfåglarna!):


De flesta av Tim Holtz nya dies är ännu inte färdiga för leverans, men tre stycken av dem fick vi i alla fall med vid gårdagens leverans :) Bl a denna:

Äntligen har också alla stämplar kommit. Mixed Media-stämplarna med bakgrundsmönster tror jag kommer bli väldigt omtyckta:


Och här är en annan, Remnants:


Nu ska jag och Johan sussa, för imorgon åker vi på en Stockholms-weekend för härlig avkoppling och laddning av batterierna till på måndag och såklart påskcropen som går av stapeln på onsdag :) 

Välkommen in i shoppen och trevlig helg!

2 kommentarer:

Stephi sa...

men så fina Emma!

Lisbet sa...

Ops blomstene var virkelig lekre, synd portoen til Norge er så høy.
Ha ne flott påske