Sidlista

onsdag 7 mars 2012

Side-step dresser card

Hej på er! Idag visar jag ett kort, som kallas Side-step dresser card. Jag har använt de rykande heta Bo Bunny pappren Weekend Market.Basen är ett läckert vinrött papper från Bo Bunny Weekend Market Postage. Man ser ej så mycket av det. Byrån är utklippt från samma kollektion från Bo Bunny, Study. Från ett snyggt klippark har jag klippt ut solbilden. Även den är från Bo Bunny, Vintage labels.Jag klippte ut byrån från pappret, den är egentligen dubbel. Jag använde en Versacolor i rostfärg Topaz, runt stommen och alla pappersbitar. Det blev en mer sliten look. 


Jag klippte ut en byrålåda från den del jag ej använt och satte 3d kuddar bakom för att få det att se ut som byrålådan är lite öppen. En liten spets från Prima får föreställa underkläder :-) För att liva upp det hela satte jag dit ett blåvitt rep.


Här ser du Cherry blossoms, 2 av dem mistade i rosa ton. Det lilla lövet som sticker fram är från Magnolia Wedding leaf and swirl. Stora bling är från Bo Bunny Weekend market, Jewels. Bokstäverna är från Glitz, Grunge stickers.Inne i kortet har jag använt en bingostämpel från ett kit av Bo Bunny, ramen är från samma förpackning. Bingostämpeln är tryckt med Versa Color-Lapislazuli. Fina engelska texter är från Bo Bunny Weekend Market,Priceless stickers. Övriga stämplar är egna.

4 kommentarer:

Kristina "ScrapSalig" sa...

Läckert scrappat! Härliga färger och du har verkligen fått till det lilla extra med spetsen som ser precis ut som en BH!

Insidan gillar jag också, den är spännande med alla detaljer och lika vacker att se på som framsidan!

Tusen tack för din inspiration!

Ha en härlig och kreativ dag!

Pippin sa...

Fantastiskt fint! Blir väldigt läckert med insidan också.
Kram

Anette sa...

Så jättesnyggt!

Tigerblomma sa...

Men herregud så snyggt!