Sidlista

lördag 21 april 2012

Tim Holtz Compendium of Curiosities och Dyan Reaveleys Dylusions

Ännu mer nytt i shoppen! Igår la vi in ännu fler nyheter från Ranger, Tim Holtz och Dyan Reaveley.


Dylusions Ink Sprays, Stamps och Stencils


Dylusions Ink Sprays är en snabbtorkande och koncentrerad vattenbaserad sprayfärg. Den kan användas på porösa ytor såsom papper, canvas, trä, lera med mera. Skapa t ex bakgrunder till dina kort och layouter, färga in dina dekorationer eller använd på canvastavlor. I samma serie finns också Dyan's Dylusions Stencils, t ex:



Dessa masker är 9x12" stora. Lägg dem ovanpå t ex papper och spraya, stämpla och kladda med färger. Avlägsna masken och du har en härlig bakgrund till ditt projekt! Här finns otroligt snygga exempel gjorda av Dyan Reaveley själv.


 
Dylusions Stamps är roliga och konstnärliga gummistämplar. Passar väldigt bra till projekt såsom canvastavlor och böcker samt som bakgrunder till kort och layouter. Jag fick precis en idé om att stämpla dem på ett stort vitt papper, färglägga med Distress Markers, och sen ha som bakgrund till en layout. Måste provas!




Tims nya bok bjuder på idéer och inspiration för att kicka igång kreativiteten. Det som skiljer boken från andra ”instruktionsböcker” är att poängen är att lära sig hur man kommer igång och skapar, snarare än hur du gör en ett specifikt projekt. Men det finns också en del steg-för-steg beskrivningar i hur du använder olika av Tims produkter. Boken är spiralbunden och 77 sidor lång.


Lite smått och gott från Tim Holtz i övrigt har också kommit, t ex en ny Paper Stash med tillhörande stickers (Destinations), söta små stickers med användbara ord, mini-kuggkjul... Och Water Brush finns äntligen i lager igen, både den med bred och den med smal penseltipp. Här finns allt samlat.

Välkommen in och trevlig helg!

0 kommentarer: