Sidlista

onsdag 9 maj 2012

Prima Press, Fairy Belle, Wood Embellishment med mera


Nu har vi fått hem en ny laddning av produkter från underbara Prima! T ex den ljuva kollektionen Fairy Belle:Förutom papper i 12x12" finns 6x6" paper pad, flera olika alfabetsstickers och blommor, chipboard och matchande träknappar med tryck i samma serie. Allt finns samlat här.Ett gäng nya set med blommor har också kommit, i allt från skirt tyg med glitteraccenter till grövre canvastyger och med fiffiga detaljer.  


Vi är jätteglada att vi dessutom fick med Primas efterlängtade Press Stamps! Alfabetsstämplarna är clearstamps och ger 1 cm stora bokstäver. Ett enkelt system med en "låda" i plast som du sätter fast bokstäverna i, gör att texten du stämplar blir helt rak. Finns i tre olika typsnitt.


Trä är ett material som har kommit mer och mer på sistone i scrapvärlden. Nu finns ännu fler dekorationer av trä med snygga tryck, t ex dessa ovanför med bokstäver/ord och i form av kugghjul. Eftersom träet suger åt sig färg bra, så blir de dessutom snygga att färga in med t ex Distress Stains eller Dylusions Ink Spray.

Förutom detta har vi fyllt på en del som varit slut från Prima. Alltihopa finns under Nyheter v. 19

Välkommen in!


0 kommentarer: