Sidlista

onsdag 16 maj 2012

Tropiskt med Graphic 45

En av mina katter fullkomligt älskar att vara ute i koppel. Nu har jag scrappat ett foto från en av våra upptäcksfärder, och för att ge återge glädjen och det spännande tyckte jag de tropiska pappren från Graphic 45:s Tropical Travelogue passade utmärkt :)


Jag har lagrat flera av de gröna och turkosa pappren, och dekorerat flitigt med bl a knappar från Bo Bunny, en älva i chipboard (Petaloo) sprayad med mörkturkos mist, virad spets och blommor från Prima samt Petaloo.


Här en Petaloo-blomma i canvas, sprayad med Glimmer Mist och extra dekorerad med turkosa pärlor - utöver de söta små genomskinliga som redan var fastsydda. Man måste inte spraya hela blomman, det blir ganska coolt om man gör det på utvalda ställen :)


En favorit som använts flitigt på sistone är metallfjärilarna från Graphic 45, här med Patina-färger i turkos och grönt från Vintaj. Jag skakar bara ut några droppar på fjärilen, och sen duttar jag runt med en pensel. De torkar snabbt. Bladen är utklippta ur ett av de fina pappren.


För att bryta lite från allt turkost och grönt, så använde jag vit Distress Stains Pink Paislees träbokstäver.


Återigen en metalldekoration med Patina-färg, här en detaljerad nyckel från Bo Bunny. Lite tillskrynklat Seam Binding Ribbon är knutet i toppen.


1 kommentarer:

leamon sa...

Åh så läcker!!! Älskar kombon turkos + grön =)