Sidlista

onsdag 8 augusti 2012

Fascinated - Art Journaling


Idag kommer ännu en Art Journal-sida från mig :) Mina sidor är uppbyggda på liknande sätt än så länge. Då jag är nybörjare så känns det enkelt att komma in i det med samma arbetsgång.


Jag grundade sidorna med gesso, och använde sen Dylusions sprayer och NeoColor II kritor med vattenpensel för att skapa bakgrunden. 

Sen gick jag över ytan med Dylusions stenciler och samma färger som innan. Jag har stämplat en del med Dylusions stämplar och svart StazOn eller med vit gesso. En del av stencilmönstren har jag definierat lite med ritkolspenna. Vissa Dylusions-stämplar har jag stämplat direkt på bakgrunden och fyllt i delvis med kritor. Andra har jag först stämplat upp på akvarellpapper och färglagt, för att sen klippa ut och fästa med Multi-Medium och pensel.


Till sist en avslutande bild på min "stackars" Art Journal som aldrig får vara ifred :) Jag råkade dessutom hälla ut akrylfärg över pärmen, som hann sprida sig till sidorna litegrann. Så här är beviset för att en Art Journal inte ser speciellt prydlig ut:


... men jag gillar det ändå! Det syns att den lever ;-)


3 kommentarer:

Cyllan sa...

Läääckert!!!
Kraam C

Stephi sa...

det är så snyggt Emma. Verkligen härliga färger. Jag tycker om att du får till så vitt på dina kanter, min signo lyckas inte med d et.... Till att beställa en sån som du har.

Emma sa...

Tack tjejer! Ja Molotow-pennan är super. Det är som mer lättflytande akrylfärg nästan, täcker väldigt bra.