Sidlista

lördag 18 augusti 2012

Skogens Konung


Jag gillar att skapa efter skisser, och Creative Scrappers har alltid så inspirerande sådana. Här har jag skapat utifrån en av de senaste skisserna, med Bo Bunnys nya Apple Cider:


Den lilla semester jag haft i sommar har faktiskt tillbringats i Sälen (!). Älskar Dalarna på sommaren, helt underbart lugnt och så naturskönt. Under en promenad stötte vi på en älg som var lite väl oberörd, så vi fick byta väg så vi inte vågade gå för nära. Men ett snyggt foto blev det ;-) 

Nu var det i och för sig inte höst på bilderna, men vädret var så dåligt så de murriga färgerna passade bra till känslan och skogen.


Jag använde massa utstansade cirklar av pappren, med matchande cardstock bakom. Här syns också lite tejp, brads från Bo Bunny som matchar pappren, glaserad knapp från Basic Grey och söta svampar i resin från Prima.


En av de andra vackra bradsen i metall. tillsammans med bokstäver från Prima och Basic Grey, chipboard-swirl från tidigare Bo Bunny-kollektion (nya finns här) och lite slarvigt stämplade löv på det orange pappret.


Avslutningsvis en swirl med pärlor och strass samt en Kennedy-blomma från Prima, och så lite färgsplatt med gul akrylfärg över layouten. Sen var det färdigt!1 kommentarer:

Stephi sa...

ojoj va läckert!