Sidlista

söndag 16 september 2012

Massor av nytt i shoppen i helgen!


Det märks att det är höst när nyheterna landar utanför dörren nästan samtidigt! Kolla in vad som kommit in i shoppen i helgen:


PAPERMAZE

Vi introducerar Papermaze omonterade gummistämplar i shoppen. Fokus är textstämplar och det är dels nya motiv men också några äldre, och då framförallt med jultema. 
BASIC GREY (SASSAFRAS)


Basic Grey har inför höstsläppet samarbetat med designers från nedlagda (men mycket saknade) märket Sassafras Lass. Resultatet är den fina kollektionen Soleil, sol på franska. Och sol kan vi verkligen behöva efter denna sommar! Missa inte tillbehören, t ex Paper/Canvas Flowers och Vellum Tape.  • Du vet väl att nästan alla hela papperskollektioner numera ger ett reducerat pris (runt 10%) när du handlar hos Scraplagret? Priset sänks så att styckpriset för varje papper blir 1 kr lägre. BAZZILL

Sortimentet av Bazzills cardstock är påfyllt och dessutom utökat med ytterligare nyanser. ÄNNU BILLIGARE TEJP

Den populära 6 mm-tejpen (som du tidigare köpt för 19kr/50m) har varit slut hos leverantören länge. Vi vill så gärna ha detta erbjudande ständigt, så därför väntar vi inte mer. Vi har istället tagit in samma tejptyp fast i storleken 3mmVid köp av andra varor för minst 100kr, så får du köpa den för endast 15kr/st! Max 2 per köp. Ord.pris 25kr/st vid köp av fler.

I övrigt är det påfyllt med en del stansar från Martha Stewart och annat smått och gott som finns samlat här.Varmt välkommen in!PS: I början av nästa vecka väntar vi in nytt och fräscht från Rangers sortiment av bl a Tim Holtz och Dylusions. Det är spännande tider nu! :)

0 kommentarer: