Sidlista

söndag 21 oktober 2012

Fortsättning på albumet.

Igår visade jag framsidan på mitt album jag gjort till min sons lärare som kommer från Korea. Jag har använt papper stämplar och dekorationer från nästan hela Graphic45s kollektion Birdsong.
Detta ska bli ett minnes album till henne. Hon har själv sagt att hon ej har så mycket kort, så detta blir ett album där hon kan sätta in lite smått och gott som hon vill spara.


Då jag använt mig av nästan hela pappers kollektionen från Graphic45- Birdsong, till detta album länkar jag till den här sidan. Jag har använt mig av olika stämplar från ett kit, från Graphic45, de också. De är riktigt roliga då olika mönster passar perfekt i solfjädern.  Chipboards och bokstäver är från samma kollektion.  Här finns en liten ficka för lösa små saker. Jag lade ner ett litet cd fodral för "grejer" som lätt kan försvinna.

    

  

Jag har aldrig sett dessa större klock-charms,på 40mm,jättefina. Här är en pärlbård från Bo Bunny, Jewels  Spets från Prima, Rosa Gardenia, CherryBlossoms, Svartvita små från Petaloo och en gulrosa ros jag vikt ut från Prima. (tyvärr slutsåld) 
Nu får jag hoppas hon blir glad och att hon fyller albumet till bredden.2 kommentarer:

Jasmine sa...

Resultatet är riktigt fint. Du ska vara minst sagt stolt, det är imponerande att se.
Kram

Ziro sa...

Superfint! Papperna passar verkligen till detta!