Sidlista

söndag 25 november 2012

Honey Honey

Min otroligt speciella och fina katt Moa fick tyvärr somna in för ett par månader sedan. Jag har påbörjat ett minnesalbum som jag tänkte fylla med layouter och foton som jag tycker extra mycket om, av olika anledningar. Det känns faktiskt bra att scrappa med bilderna redan, mysigt att återuppleva gamla minnen :)


Här är vi ute på promenad i Norrköping. My Mind's Eyes kollektion Honey passade kissen så perfekt, och det blev en hoplappning av några av favoritmönstren. För att inte fotot skulle försvinna i det stormönstrade men ack så fina blompappret, smetade jag ut vit semitransparent akrylfärg ovanpå med hjälp av brayernDe söta chipboardsen matchar perfekt, här tillsammans med en ruta som jag klippt ut från ett av pappren, Primas siffror och skrift med svart Distress Marker. En avriven Tissue Tape-bit kom med också. Ser ni att jag utnyttjat siffran "17" på det utklippta pappret som en del av datumet? 


Chipboardrosorna fäste jag med 3D-kuddar, och duttade med några droppar vit Enamel Accents. Det blir som en emaljerad effekt. Den lilla cerise rosen är brads från Crate - liknande i blå och andra roliga finns här.


Till sist avslutade jag med några utklippta blommor från ett papper, och ovanpå en lyxig Prima-blomma i matchande cerise nyans med pärlswirl under. Blomman var lite för stor till fotot så jag har delat på den, och på så sätt fick jag även en till blomma som jag använt på en annan layout :) Just det, lite glitterlim på bladen blev det också.
3 kommentarer:

LillBlomman sa...

Så fin! Och ibland är det skönt att få minnas dem och skapa fina minnessaker. Kram!

Stephi sa...

Härligt pastellig..like

Emma sa...

Tack tjejer!