Sidlista

söndag 16 december 2012

Lucka 16 - Gnistrande julklappsask

Julklapparna ska slås in och jag har slagit på stort med mammas julinslagning, för jag vet att hon blir så glad av dessa askar. Jag är säker på att hon inte läser bloggen, så det får gå :)


Jag har använt mig av en vanlig vit färdig pappask. Den är klädd med Magnolias julpapper, som först rollats med lite gesso. Jo jag vet att jag gjort det mycket på sistone, men jag tycker det blir så härlig effekt! Speciellt om man samtidigt använder samma papper fast utan nedtoning, som här:


Tomten kommer alltså från samma papper, men här endast dekorerad med lite Stickles Picket Fence glitterlim och med en resinram runtom. Gillar det fokus som dekorationen får mot den liknande men blekare bakgrunden.


  • Även i botten av asken har jag använt samma papper, och hela insidan botten samt kanterna på lockets utsida är täckta med genomskinligt Stickles Dry Glitter. Det är samma glitter som finns i Stickles-flaskorna, fast i torr form. Det innebär att du kan strössla på efter behag, och på större ytor blir det en slående gnistrande effekt. 

  • Jag provade att fästa med Claudine Hellmuth Studio Multi Medium och det fungerade utmärkt - bara att pensla på och strössla över, och överflödigt glitter åker tillbaka ner i burken.


Runt lockets kanter sitter rödvitt snöre och en liten julgran i metall.


Det är lite svårt att visa glittrande effekter på foto, så jag visar en till bild.


Och häri ligger nu julklappar, gnistrande små skyddsänglar i glas. Mamma samlar på änglar :)2 kommentarer:

Galenpanna sa...

Så, så vackert! Din mamma kommer säkert älska det. (Annars kan jag ta hand om paketet ;) )

Emma sa...

Vad snäll du är :) Tack och god jul!