Sidlista

onsdag 5 december 2012

Lucka 5 - Altrade påsar till dagisfröknarna!

Varje jul vid terminens slut brukar jag hitta på någon liten present till min sons dagisfröknar. I år har jag altrat de fina påsarna som följer med i Julkitet! De är precis lagom stora att fylla med lite delikatesser som får bli årets julklapp.
Kitet innehåller fem påsar men jag har bara använt fyra här. Jag fick ett ark att räcka till alla fyra påsarnas framsidor och har använt ena sidan till två påsar och den andra till två. Arket jag använt heter Julkulor från Maja Design.
För att få mina fönster har jag stansat ut en ram och sedan lagt som mall på påsen och klippt ut lite större med sax. Plasten är ett overheadpapper som blir stadigt och bra.
På locket, som jag bara vek ner, har jag fäst en bita av en utstansad scallop cirkel och sedan en doily ovanpå. På arket Klippark finns massor av fina motiv att klippa ut. Jag stansade ut dessa cirklar som fick bli dekoration på locken. Namnen har jag skrivit med bokstäver från Prima.
Blommorna som ingår i Julkitet matchar helt otroligt fint till papperna. Favoriten är de små bären i guld!
Ett tips är att sätta papper på baksidan också. Då blir påsen stadigare. Här har jag använt ett av de cardstocken som passar perfekt till och följer med i Julkitet. Julkitet innehåller allt du behöver för att skapa massor av finsa saker med jultema! Det bästa är att du får både 6x6 och 12x12 papper och dessutom 10 stycken matchande cardstocks. Plus alla vackra dekorationerna!
Jag tänkte visa ett litet trix för att få jämna och fina ramar runt cirkeln. Stansa ut allt på en gång. Fäst den mönstrade ramen och den släta cirkeln med lite tejp och stansa. Du får ett perfekt resultat.

Kramar från Ullis/LillBlomman!

1 kommentarer:

Stephi sa...

dessa påsar är så himla fina, jag gillar iden med att sätta tårtpappret sådär. Tack för inspiration!