Sidlista

onsdag 23 januari 2013

Massor av lager!

Jag gillar verkligen dessa färgstarka papper från My Mind´s eye! Ni vet väl att ni kan köpa hela kollektionen för bara 100kr! På dagens layout valde jag ett svart/vitt foto. Det kan vara ett knep om du har svårt att hitta ett foto som passar i färg.
Jag valde att lägga ett kraft cardstock i botten som bryter av och lugnar färgerna lite. Sedan lade jag en bit wellpapp bakom mitt foto för samma effekt.
Som ytterligare en kontrast valde jag att använda svarta bokstäver från Prima till en del av min titel. Som en liten undertitel använde jag söta ordstickers från My Mind´s Eye.
My Mind´s Eye har alltid så fina dekorationer till sina kollektioner tycker jag. Här har jag använt chipboardstickers som jag satte ihop med ett snöre från MME. Jag har också klippt ut vissa bitar från ett papper och använt som dekoration.
Flugorna, tror att det är flugor, klippte jag ut från pappret som heter Perfect best. Ett tips är också att använda kartongen när Prima blommorna tagit slut som fotomatta. De är oftast väldigt fina och synd att bara slänga.
Många lager blev det! Men visst blir det effektfullt med olika kanter och mönster ihop.

Många kramar från Ullis/LillBlomman!

2 kommentarer:

Stephi sa...

Förstår att du gillar dessa papper...för det är så snyggt!

Bente Fagerberg sa...

Har haft kul här och tittat bakåt i bloggen. Så mycket fint,..och denna är verkligen en ny favvo.