Sidlista

fredag 1 februari 2013

Hjälp oss hjälpa Kvibergskatterna


Alla har vi något som verkligen ligger en varmt om hjärtat. För många av er som läser bloggen är scrapbooking en sådan passion. Sen finns det även andra saker man brinner för och som känns extra viktiga.

Jag brinner för alla Sveriges hemlösa katter. Jag har hittills hunnit med att adoptera två hemlösingar från katthem, och jag har också varit jourhem åt katter i väntan på ett eget för-alltid-hem. Det är otroligt givande och samtidigt får man möjlighet att hjälpa dessa underbara djur.


Det finns människor runt omkring oss som gör otroligt mycket för dessa katter. En sådan förening är Kvibergskatternas Vänner i Göteborg. Föreningen drivs helt ideellt, och har sedan i somras redan hunnit ta in ett 30-tal katter från en koloni, som nu fått husrum. 


Nu har tyvärr flera intagna katter blivit allvarligt sjuka, med mycket höga veterinärkostnader som följd. För att kunna fortsätta ta in katter och ge dem mat, vård, kastrering och egna hem, så behövs förstås pengar.  


Jag vill hjälpa de välbehövande katterna och de härliga människor som gör detta helt ideellt. Därför har vi lagt in nya papperspaket i shoppen, som vi säljer till förmån för Kvibergskatterna. 

  • Hela summan 500 kr för de 100 pappren i varje paket går oavkortat till föreningen. 
  • Frakten är 69 kr och betalas av dig tillsammans med pappren, och sen sätter vi över 500 kr till Kvibergskatternas konto. Vi kommer att redovisa insättningen öppet här i bloggen. 
  • Väljer du faktura i samband med köp av detta paket, tar vi bort fakturaavgiften innan fakturan skrivs.


Just nu finns sex stycken paket, och jag hoppas innerligt att de ska bli sålda snabbt :) 


Så om du har möjlighet, sträck gärna ut en tass för de behövande katterna! I gengäld får du massor av fint material till din scrapbooking, samtidigt som du faktiskt hjälper katterna till ett bättre liv. Det är mycket värt!
0 kommentarer: