Sidlista

fredag 1 februari 2013

Förb. Magnolia Little Easter och DooBeePops!


Mer nytt från Magnolia snart i shoppen!

Du kan nu förbeställa nya stämplarna och 12" pappren Little Easter samt DooBeePops Vintage Honeycomb Paper, för beräknad leverans början av vecka 6.

Exempel på stämplar och papper:

DooBeePops är sk. dragspelspapper, som kan användas för att skapa olika dekorationer till kort, påskdekorationer, kransar och mycket annat. Många känner nog igen detta sen uppväxten :) och det används ofta inom shabby chic inredning.


För att ge ett exempel på vad man kan göra med dragspelspapper, länkar vi in denna video på hur Tim Holtz använder sig av det tillsammans med dies (annat märke på pappret i videon, men samma princip):Magnolias produkt kommer precis som i denna video som hoppressat silkespapper i många lager. När det vecklas ut bildar det ett dragspelsmönster. Vi kommer komma med egna exempel senare här i bloggen.  • Du beställer och betalar precis som vanligt i shoppen.
  • Observera att ordrar skickas kompletta.Vill du beställa annat och ha det skickat direkt idag, lägg i så fall separata ordrar. Annars kan du gärna blanda lagervaror och förbeställningar i samma order :)


Varmt välkommen med din förbeställning!


0 kommentarer: