Sidlista

torsdag 7 februari 2013

Sneak Peek #4 - Prima


/ Emma


Jag vet att många av er har väntat på dagens Sneak Peek! Idag ska vi nämligen kolla in en massa läckerheter från Prima :) Vi kommer strax att få hem kollektionerna Divine och Engraver.


Prima {Divine} Collection


Visst märkt det att pasteller är det som gäller i år? Divine är en frisk fläkt av ljusa färger och pigga mönster. Se bara på de gulliga små fåglarna på pappret ovanför! En riktigt fin layout med dessa papper hittar du här (från Primas blogg).


Det kommer givetvis blommor som matchar pappren, och ett exempel ser du här nedanför - tillsammans med fjärilar som också passar perfekt:


Annat som kommer i samma stuk är t ex alfabet, träknappar och notecards.Prima {Engraver} Collection


Engraver är som kontrast till Divine en klassiskt naturfärgad jordkollektion, med tidlösa mönster av klockor, siffror, texter och dokument. Engrave betyder just att gravera eller inpränta. Det är en sådan kollektion som helt enkelt passar bra till allt!Matchande dekorationer kommer till även denna kollektion såklart, t ex blommorna ovan och de utsökta bradsen i olika former. Och just det, båda kollektionerna kommer förutom i 12" även som 6" pappersblock. 

Även denna gång i Primas blogg finns en helt underbar layout med pappren, som också innehåller en del av det som du ser här nedanför:


{Vintage Mechanicals} by Finnabair

På tal om utsökta dekorationer... Fantastiska scrapparen och mixed media-artisten Finnabair har inför årets Prima-släpp designat urhäftiga små föremål i metall, som du ser ovanför. Det är kuggkjul, knappar, charms/berlocker och liknande i nyanser av antik tenn, mässing och koppar. Mumma!


{Junkyard Findings} by Ingvild Bolme

Några nya varianter på norskan Ingvild Bolmes metalldekorationer är också på ingång!Blommor är förstås en självklarhet från Prima. Ett urval av läckerbitar är beställda.


Stenciler till Mixed Media och bakgrunder kommer...
... liksom ett par "dockstämplar" samt en matchande Tag Pad, dvs. etiketter som passar i storlek att använda som bakgrund till dockorna.

Åh så mycket roligt som kommer, visst? :) Imorgon kommer vi kika på lite av Tim Holtz och Rangers vårnyheter, ses då!
3 kommentarer:

Stephi sa...

Som godis för ögonen, tack för sneaken

ScrapMyran sa...

Vilka läckra stenciler och spännande med de där tagsen. Kan knappt bärga mig!

Emma sa...

Nu finns första delleveransen för våren i lager: http://scraplagret.se/index.php?main_page=index&cPath=152_569