Sidlista

söndag 24 mars 2013

Bo Bunny Mama-razzi² x 2

Bo Bunnys Mama-razzi² är en favorit bland årets kollektioner för mig - både mönster och färger är väldigt tilltalande pigga och lite fräcka! :) När jag skapade med den blev det två layouter i farten, så jag visar båda i samma inlägg då det är ungefär samma material.


Här ligger flera av pappren lagrade lite slarvigt, och sen använde jag en Prima stencil och grön färg ovanpå för att skapa lite liv. 

Färgskvätt i svart och vitt blev det också. Jag använder ofta pipetterna för detta, genom att först dra upp lite vatten och därefter en liiiiten klick akrylfärg eller en droppe distressfärg t ex. Sen trycker jag ut allt på ett plastunderlag och blandar om ett par gånger med pipetten. Till sist suger jag in allt och sen skvätter jag med pipetten (inte trycker) över layouten genom att bara "slunga" den nedåt. Då kommer färgen ut lite ojämnt här och där. Det sista trycker jag ut, då blir det mindre och tätare prickar.


Stjärnorna är utstansade med Nellies dies, sydda med broderigarn i beige genom hålen och fastsatta med 3D-kuddar. Jag har också använt stickers från gömmorna, brads från Mama-razzi² och en stor turkos Prima-ros. Kanterna är stansade med en MS-stans.


Tagen är en sådan som satt på mina nyinköpta jeans :) Den var snygg så den fick dekorera min sida, tillsammans med lite papper ovanpå och metall som jag lagrat av Finnabairs Vintage Mechanicals och bradsen. Kanterna på metalldekorationerna är infärgade med distressverktyget och svart StazOn-bläck. Det blir snyggt med svart till metall, och StazOn fäster bra på det underlaget.


Ännu en Finnabair metalldekoration som jag svärtat ned, med en glansig brad i mitten. Här syns också de svarta stjärnorna jag stämplat på fotot (också med StazOn). Det är en hörnstämpel från Magnolia.


På nästa layout använde jag Mama-razzi²-pappren både som bakgrund och i lager ovanpå. Kanterna på layouten är infärgade med orange Distress Ink, lite stjärnor med Magnolia-stämpeln och mönster av kaffekoppsbottnar som jag först doppat i turkos akrylfärg. Tonen på akrylfärgen matchade verkligen pappren perfekt! Det gäller att använda allt man har i hemmet, så rota bland skåpen i köket :)


Här syns fler utstansade stjärnor, återigen bradsen och bokstäver från Prima.


Till sist ännu en dekoration gjord av Vintage Mechanicals och bradsen. Stjärnknappen nedanför kommer från Prima och är i trä. Jag målade den svart till just detta projekt.0 kommentarer: