Sidlista

tisdag 5 mars 2013

Grattis med Mama-Razzi

Jag har haft privilegiet att arbeta med en helt fantastisk kollektion från Bo Bunny denna gång - Mama-razzi², härliga murriga färger och läckra mönster! De känns som gjorda för layouter, men jag utmanade mig själv att skapa åtminstone ETT kort av dem, och detta är då resultatet: Kortbas och övrig enfärgad cardstock är färgmatchande från Bazzill Basics. Spana även in det urläckra bandet, Prima Tassle Trim Brown, en läcker detalj samt löven i riktigt snygga färger, Petaloo Darjeeling Leaves!


De vita blommorna, Prima Tivona White Mix Large, går alldeles utmärkt att färga in/mista, men här har jag valt att låta min blomma vara vit så den kom fram ordentligt mot den röriga bakgrunden.


Läckra chipboardformer, Bo Bunny Mama-razzi² - 12x12 Chipboard, ger färg och dimension till mitt alster. Dessutom har jag highlightat/doodlat med både vit och mörkbrun tuschpenna för att förstärka och ge liv!

"Grattis" har jag skrivit med Engraver - 8x10 Canvas Alphabet Stickers från Prima Marketing. Snygga stickerbokstäver med struktur, lite canvaskänsla.


Sådärja! Det var allt för den här gången, och jag hoppas verkligen att jag inpirerat till att skapa loss med era vackra papper och allehanda dekorationer! Vi ses snart igen!


4 kommentarer:

Stephi sa...

Vad roligt att just Du fick denna kollektion, den passar dig utmärkt. (men det visste Emma)
Snyggt jobbat.

Emma sa...

Japp det visste jag :)

Linda LW sa...

Vad söta ni är - tack! :)

LillBlomman sa...

Ursnyggt!! jag älskar din känsla för kontraster och dina doodlingar!