Sidlista

söndag 3 mars 2013

Grattiskort till en cool tjej!

Bättre sent än aldrig, eller? Jag hoppas det :) då detta kort nu har skickats till en vän som fyllt 30 år. Hon är en både cool och tjejig brud, så jag tyckte kortet skulle vara både och. Jag hoppas jag lyckades!


De mönstrade pappren kommer från Magnolias With Love-kollektion, och jag valde två papper med samma mönster men olika färger. Det blir en kul effekt, tillsammans med lite lätt ingnuggad Distress Ink i rosa på det svartgrå pappret. Efter att jag fäst pappret och matchande cardstock mot kortstommen, stämplade jag här och där med flera olika textstämplar från With Love-kollektionen.



En doily/kakservett fick ta plats i mitten, och ovanpå den en utstansad cirkel med fin kant från Nellie Snellen. Nästa lager blev en cirkel av samma rosa mönsterpapper som underst, stämplad med Aged Mahogany och Chocolat-stämpeln. Till sist en utstansad Magnolia-vimpel med Primas bokstäver, en krona i metall och lite bling. Vimpeln är fäst med 3D-kudde i mitten för lite mer volym.



På sidorna är det enkelt dekorerat med Magnolias Lilys och Berries samt en svart Prima-blomma. Det blev ganska många lager, men ändå ett hyfsat rent kort tycker jag. Jag slits alltid mellan clean & simple och att vilja dekorera och använda massor av roliga produkter, och då blir det liksom en blandning :)




2 kommentarer:

Stephi sa...

å så snyggt det är, härliga färger och tjejigt

Ulrika aka LillBlomman sa...

Tokläckert!!!! Älskar färgvalen och den böjda texten är bara såååå snygg! Kram!