Sidlista

måndag 11 mars 2013

Spex

För två helger sedan var jag på kurs med Ania Dabrowska, aka Finnabair. Jag blev så inpirerad av kursen så jag gick hem och kladdade loss på denna layout. Papper jag arbetat med är från Graphic 45.


Två cardstock är basen till denna layout, fastsydda med olika stygn sådär lite lekfullt. De mönstrade pappren jag använt kommer från Graphic45s kollektion French Country. Sprayer jag använt från Dylusion är Gul Orange Limegrön Röd och Svart.

Det snygga gröna bandet kommer från Prima, naturfärgat från början. Även blommorna är från Prima duschade med massor av spray. Graphic 45 har ett ark med pappersblommor som jag satt ihop flera stycken och sedan rivit av bitar från den då den sprayats. Super coola muttrar från Prima blandade med kugghjul från Tim Holtz samt annat smått och gott blev en fin blandning. Berries från Magnolia och en Tag lös upp det hela.


Bokstäverna med solrosor kommer från Graphic 45. Jag har stämplat med Magolias hönsnät stämpel lite här och där.


Hoppas du får en fin dag och välkommen tillbaks i veckan. Du glömmer väl inte att köpa ett CC KIT till Påsk cropen vi ska ha, innan de tar slut?

4 kommentarer:

Päivi sa...

Grymt läcker!!!

Lina Olsson sa...

Läcker!!

LillBlomman sa...

Ja man blev så himla inspirerad! Ursnygg sida i din egen tolkning! Och härligt foto! Kram!

Beatrice sa...

Verkligen supersnyggt Stephi. Är det ett 3d-hönsnät som sticker fram också, mer än hönsnätsstämpeln? Gillar effekten!